Medyumalra genellikle bu konuyla ilgili çok başvuran vardır. Ve çok fazla aşk büyüsü yapan medyum vardır. Ve herkesin yöntemi ayrı ayrıdır. ancak en bilinenlerden bir tanesini sizinle paylaşmak istedik. Aşk büyüsü veya aşk vefki kadim zamanlardan beri vardır. Ve krallar ya da en bilindik insanlar dahi büyülere başvurmuştur. Çünkü bu evrenin güçlerini yönledirmeleri ve sizin dileğinizi sizin adınıza onlardan isteyen medyumlar tarafından yapılır.
Aşk vefki yapan bir medyumun anlatımını size aktaracağım ancak bu büyü aslında sadece medyum aracılığı ile yapılan ağır bir büyüdür ama o medyum bizi kırmadı ve bazı kelimleri çıkararak kendisine saklaması gereken bazı tılsmlı simgeleri söylemeyerek bu büyünün tarifini bize verdi biz de size aktarıyorz.
Sevdiğiniz kişi ile uzun zamandır ilişkiniz var ancak ismini koyamıyorsanız bu uygulamayı yapın
sevgilinizle birliktesiniz ama gözü başkalarında bunun için yapabilirsiniz.
eşler biri terk etti gitti yine bu uygulamayı yapabilirsiniz.
veya eşler arasında çok yabancılaştınız birbirnizle hiç konuşmuyorsanız bunu yapabilirsiniz.
uygulama:
Bir adet kırmızı mum ve kırmızı bir elma alıyorsunuz. Kırmızı elma nasıl tatlısa aşkınızı o tatlılıkta yaşamak için siz de doğadaki o simgeyi kullanıyorsunuz. Elmayı elinize alıyorsunuz mumu yakaak konsantre olacağınız karanlık bir yerde oturuyorsunuz. Ve kişiyi gözünüzün önüne getirerek tüm evrenin ruhlarına ve kadim medyumlara teşekkürlerinizi ileterek beni duyuyorsunuz aşkımı bu elma gibi tatlı kılıyorsunuz amin. diyorsunuz bunu bir defa da okusanız olur ama önemli olan mum sönene kadar o kişiyi gözünüzde canladırıp hayaliniz gerçek olmuş gibi düşünmek zorundasınız. Şifa olsun.
ADET KANIYLA BÜYÜ Adet kanıyla yapılan büyüler papaz büyüler arasında yer alır ve çok etkili büyüler arasında yer almıştır her zaman. Bayanların erkekleri ellerinde tutmak . . .
Medyumluk geçmişine dayanan okültizm medyumların ilk jenerikleri sayılır eskiden çok ama çok eskiden millatan önce insanlar cadılıkla ve büyü yapmakla süçlanan kişiler kraliyet tarafından yada . . .